Aanraders

Ferdi baba portéén van de mooiste visrestaurants van Turkije die 12 maanden lang open is. De restaurant is in een L vorm ingericht en tijdens het eten kan je genieten van de zon en zee. Ook kunnen de mensen genieten van de vele dranksoorten die verkocht worden (ook alcohol). Bij dit restaurant kan je een perfecte service verwachten!

 

Sole Mare: Sole Mare is een prachtige beach club voor de toeristen. De club gaat  ongeveer 10 uur in de ochtend open. In het weekend zal er gereserveerd moeten worden anders kan je er niet in. In de ochtend kan je naar Sole Mare gaan om te genieten van de strand en in de nacht kan je daar tot laat in de nacht feesten. Dus wil je eerst genieten van de zee/zon en vervolgens feesten? Dan is Sole Mare de juiste keuze.

Sola Mare Beach Club

Sola Mare Beach Club

Marrakech beach club: één van de beste beach clubs van de regio. Je kan daar wel van alles doen: uitrusten, genieten van de zon, muziek luisteren en eten/drinken. Let wel op: in het weekend zal je moeten reserveren!

Marrakech Beach Club

Marrakech Beach Club

De overige aanraders voor de stad Cesme zijn: Imren lokantasi (Restaurant met de nadruk op huisgerechten), Can Baba Restoran (visrestaurant) en Sheraton Cesme (beroemdste Hotel). Vergeet niet om de historische stenen huizen in de stad Cesme te bekijken!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *